South Africa Katanya :p

Wednesday, May 12, 2010

"Badminton ni yang bila Long?"

"Sekarang le, tengah lawan"

Dengan muka tak bersalah lagi teramat confident menjawab,

"Ooo.. yang kat South Africa tu aeh?"

"Byk la ko punya South Africa. Ni kat M'sia la"

"A'ah yg tu bola sepak"

Bertambah demam dibuat dek si Ayu ni. Main hembus je South Africa hehehe.

Ko punya pasallah ni Yu sampai Wong Choong Han kalah hehehe. Sian WCH baru nak tarik nafas dah kena soal siasat dgn wartawan Astro Arena.

Hernee Nazir - Esok cuti lagi kedemaman yang teramat panas.

[posted via my chokia handphone]

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. kesian kan.. haihh tanggungjawab berat.. xnak ahh jadik atlit.. wakkakak

    ReplyDelete
  2. dia dah gagap amir order, sbb tuh dia biul..

    ReplyDelete
  3. tul ah kesian org tu lg penat dah soaljawab plak...
    mmg ah bola kat afrika selatan FIFA tp belum start lg Ayu oiiii...

    ReplyDelete
  4. Leh lak Thomas kat Africa..Hehe..Terlebih advance tu

    ReplyDelete
  5. afiq >>wah cam ade cite2 je nk jd atlit..hehehe

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >>hahaha..a'ah..ckp cnfdent abis..hehe..tahniah sbb die jngkit kak jah..hahaha

    ReplyDelete
  7. Mummy Dasy >>ayu excited nk tngok gaknye..hahaha

    ReplyDelete
  8. sophie >>tu la rmai btul rkyt msia gi afroca nyokong kn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!