Bual Kosong

T-Shirtmu.. Lebihan Kain Sofaku dan Langsirku :p

Tuesday, May 11, 2010



Tak tahulah siapa yang tiru siapa. T-shirt si Yot (bukan nama sebenar) ni memang sedondon sangat dengan kain sofa dan kain langsir kat rumah tu hehehe. Terus je idea datang nak tayang kat blog. Bukan nak malukan Yot, saja2 je. Lagi pun dia redha diperagakan macam ni hehehe. Sempat lagi tutup2 muka takut orang kenal. Tak payah la Yot, kot ada orang setaman yang baca blog ni, dorang kenal siapa Yot.

Adakah benar.. T-Shirtmu.. lebihan kain sofaku dan langsirku??? Biar Yot yang jawab sendiri ngeee~



©Hernee Nazir – Ampunkan kami penunggu gua.. hehehe~

[auto publish]

You Might Also Like

17 Th♥ught (s)

  1. waklu la c.long....shengalll!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Nor Aishah>>hehehe..tu la die gunting kain langsir umh sy tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. fabrik same ke?? ke kaler je.. ahhaha

    ReplyDelete
  4. afiq >>hahaha..kalo fabrik same sah die rembat kain lbh..hahaha

    ReplyDelete
  5. haah la..sejibik sebijik la..sama...mesti member bengang gilos

    ReplyDelete
  6. SURIA AMANDA>>bacelah komen die yg bengang itu..hehehe

    ReplyDelete
  7. woiii...apa hina2 biks ni...tak baik tau...tp kan, long..mmg standard biks kot tshirt tu lebih2 kain langsir jek....tuh sbb layak jd biks jek..

    ReplyDelete
  8. ::cdot the dot::>>hahaha..keji pnye kakak..bukn nk back up adk..lg ngutuk ade la..

    ReplyDelete
  9. waklu utk u'olls sume.....i'olls ok jek,x bengang pon...janji i'olls dpt publisiti murahan.....:-)
    p/s : mane entry tahniah??!!

    ReplyDelete
  10. Lady D >>hahahaha.. ayt biks yg bngang..hahaha

    tu ha dh kuar..

    ReplyDelete
  11. Lady D >>hahahaha.. ayt biks yg bngang..hahaha

    tu ha dh kuar..

    ReplyDelete
  12. Sebijik! dia tiru langsir+ sofa kot..hehehe

    ReplyDelete
  13. c.long,u parkinson ek...reply comment smpai 2 kali..

    ReplyDelete
  14. sophie >>tu la slame ni die mmg mnat langsir n sofa akk upenye..hahaha

    ReplyDelete
  15. Lady D >>tibe2 jd oarkinson la yot..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!