Banafee Village

Nasi Ayam Penyet @ Banafee Village, JB

Thursday, June 10, 2010

 Sorry.. entri makan lagi :)

Entri lapuk. Lepas berbowlingan hari tu terus pergi makan kat Banafee Village (ownernya Betty Banafee). Lanskap sangat menarik. Saya rasa kalau datang waktu malam lagi nampak menarik. First time datang adalah kurang mahir tak tahu nak pilih makanan apa. Suruh En. Nazir orderkan saya Meat Ball Bolognise sekali waitress tu kata "Itu menu petang mas" Ya..ya.. bukan mas yang mahu makan, ibuk nya yang makan dong.. ;p Last2 ikut tiru je la diorang punya order Nasi Ayam Penyet walaupun saya aak berapa gemar.



Muka saya adalah terkejut.. ;p



Diorang duk berbual, saya layan fb je la..




Nasi Ayam Penyet sudah sampai. Jom kita melantak ;p Rasanya biasa saja pada tekak bukan penggemar Nasi Ayam Penyet..




Setelah kekenyangan. Pot pet pot pet sekejap (diorang la bukan saya ;p) teruslah bergerak balik ke rumah. En. Nazir tu tak sempat tidur lagi lepas balik kerja shift malam. Balik tidur dengan aman sebab dah MENANG teruk hehehehe.



©Hernee Nazir – Oh En. IT saya update blog di rumah tau.. ;p

You Might Also Like

11 Th♥ught (s)

  1. owh ade gak nasi ayam penyet ye..

    ReplyDelete
  2. nasik ayam penyet...


    dimakan oleh si idung penyet!!!

    ReplyDelete
  3. HI!! sila layari laman blog saya untuk barangan pakaian wanita.TQ^^

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. kat tesco kulai pun tgh popular ayam penyet ni...nape tekak ct rasa cm biasa je...hik hik hik

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >>dan dikomen oleh si gigi penyek..wakaka..

    ReplyDelete
  7. Siti @ nurie >>btul la siti..hernee x bpe gemar sgt..

    ReplyDelete
  8. eh chup.. benafe village ni sama ke dgn benafe kat dpn new york hotel tu?

    ReplyDelete
  9. syahza >>a'ah ni yg kt dpn new york hotel la..lupe nk inform location..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!