Frenz

Congrats To Siti @ Nurie

Monday, July 05, 2010

..dah ada ciri2 muka Siti ni ;)


Pagi semalam dapat sms dari Siti..

"Salam, sorry ganggu. just nak inform. ct dah bersalin semlm. anak lelaki. amin. dah sepasang dah. berat 3kg"

Sekejapan tu juga saya dapat mms gambar kat atas tu..

"Hernee. eksklusif dr ct. gambar baby ct. dibenarkan disiarkan di blog hehehe"

Mula2 dapat sms first tu saya macam terpisat2, maklumlah terima sms pukul 5 pagi. Rasa macam dalam mimpi pun ada hehe. Rupanya betul2 Siti dah bersalin da.

Oleh sebab dapat sms itulah saya siarkan gambar baby comel ni. Mama dia dah bagi kebenaran 100% tanpa was2. 

Buat Mama nya..

Tahiah ye Siti, dah dapat sepasang dah kan.Lepas ni tambah lagi sepasang hehehe. Semoga bertambah orang baru ni, rezeki Siti pun bertambah. Bisnes Siti >>Kids & Mummy Pit Shop<< pun maju. Amin.

Buat baby comel yang tak tahu namanya..

Jadi anak soleh ye dah besar nanti.. doakan Aunty Hernee pun dapat baby juga nanti.. kalau ada masa nanti Aunty datang jumpa baby ;) 

Kalau nak tengok lagi banyak gambar2 orang baru dalam keluarga Siti, boleh jengah blog dia.. 



©Hernee Nazir – Sempat juga berbual dengan Siti tadi.. saya yang excited bila Siti cerita pasal baby dia.. walaupun belum pernah bertentang mata dengan Siti tapi saya sangat happy berkawan dengan dia.. thanks Siti for being my friend.. Hernee happy kalau Siti pun happy :)

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!