Ayu

Orang Suruh Try Baju Kat Fitting Room.. Bukan Suruh Bergambar Ye Cik Kak ;p

Tuesday, July 13, 2010

Sebagai seorang kakak yang tak sanggup tengok adik dia kecil hati, saya pun layankan saja ;p padahal saya pun 2 x 5 ngeee~

Ni last week masa temankan si Ayu nak membeli dan membelah kat Jusco. Belinya sehelai dua, tapi masuk fitting room berkali2 mencuba baju. Si Ayu ajak pulak bergambar dalam fitting room hehehe menggunakan hand phone saya yang 20 mega pixel ni ;p




Nasib baik tak kena tegur dengan promoter dan salesgirl yang ada kat situ. Masuk berkali2 lepas tu duduk dalam berjam2 hehehe tipu la berjam2 berminit2 je.

Stop dululah entah apa entri mengarut ni.


©Hernee Nazir – Sedang kepanasan makan durian.. entri makan durian nanti ye..tunggu En. Nazamengong upload sebab semua gambar dalam kamera dia..

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. amboi sempat lagi berposing lam fitting room ekkk...

    ReplyDelete
  2. hajarus >>gile gmbo cam ni le jar..hehehe

    ReplyDelete
  3. ahhhh..korang ber2 sama jek....

    dida bg ko durian ke?? buatkan tempoyak bg aku bole??kat sini tempoyak suma basi..ada plak rasa2 laici...lahanat!!

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot::>> dh namenye adk bradik kuar dr prut yg same.. msti la ngek..

    aku x reti wat tmpoyak la..ape kes lak tmpoyak leh jd rase laici???

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!