Facebook Games

Siti found a lost pig with your name on her collar in FarmVille! Ohh.. Apakah???

Wednesday, July 21, 2010

Siti found this little lady wandering on their farm and wanted to return her to you. She's expecting... baby piglets and Siti hopes you can help her and share the piglets with them!


Apakah????

Gelak je saya bila dapat notification ni kat wall fb hahaha. Saya memang dah lama meninggalkan dunia FarmVille. Ni la sebab agaknya Kak Siti terjumpa Makcik Pig ni. Yang tak boleh blah nya 'a lost pig with your name' tu hahaha. Entah bila saya letak tag nama saya kat telinga Makcik Pig tu tak tahulah hehe. Apa pun terima kasih la Kak Siti sebab pulangkan Makcik Pig. Nanti saya bagi free kat boss saya oooopppssssssss ;p


©Hernee Nazir – Dah malas nak main FarmVille tu.. rasa penat nak tanam pokok dan jaga binatang hehehe~

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. hehehe...hasil jualan tu nk buat apa nnti...? hehe.. ;)

    sama lah sy pun dh lm tinggalkn permainan itu... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KWE TIAU GORENG

    ReplyDelete
  2. ct sejak x de fb ni, x de pulak rasa gian nak berkebun...masa ada fb dulu, masuk opis, on pc, terus nak nuai pokok..hik hik hik

    ReplyDelete
  3. nabilah_2908>>wakaka..x mo la duit haram..hahaha

    ReplyDelete
  4. Siti @ nurie>>prasaan tu smua dh xde la ct..x tringin pn nk bukak..hehehe

    ReplyDelete
  5. ::cdot the dot::>>sbb ko tjbak dgn sesi2 umpatan..wakaka

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!