Blog

Blog Dah Tukar Baju Raya Baru.. Jeng..Jeng Jeng..

Thursday, August 12, 2010

Apa yang saya tunggu2 selama ni.. yang duk sibuk dalam entri ini. Akhirnya baju raya untuk blog dah siap. Nampaknya blog lebih over dari tuannya yang sampai sekarang belum fikir pasal baju raya hehehe. Tokojut makcik pagi2 buka blog dah bertukar wajah.

Blog saya telah diubahsuai templatenya oleh INCREDIBLES DESIGN thanks ya Liza.


 Header Blog..

Bahagian bawah template.. i loiikeee..


Tema pilihan saya tak lain tak bukan white and pink. Pening juga kepala Liza melayan kerenah pelanggan macam saya ni hehehe. Sekejap nak tukar ni sekejap nak tukar tu. Thanks sangat2 ya Liza kerana memastikan kehendak pelanggan dapat dipenuhi (dah macam ayat buku teks ekonomi je ngeh2)

Saya ambil Pakej 2 - Custom Blog Template
  • 1-3 Column Layout Template
  • Custom Header
  • Navigation/ Sidebar Menu
  • FREE Favicon
  • FREE Banner Blog
..dengan harga RM120.. siap installkan lagi. Mengada2 sungguh tuan blog ni tak nak install sendiri kan.

Banyak lagi pakej2 yang ada tau, untuk buat header, watermark banner dan macam2 lagi.

Korang kalau rasa nak mendeko2 blog sempena hari raya ;p tapi tak tahu macamana sama la macam saya ;p bolehlah jengah2 INCREDIBLES DESIGN.

Nak tengok hasil sentuhan INCREDIBLES DESIGN??

Klik sini >> TESTMONIAL<<



©Hernee Nazir – Sedang memikirkan menu berbuka puasa untuk hari ini..

You Might Also Like

9 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!