Iklan Permohonan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41 - Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Iklan Permohonan Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG 41 - Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Wednesday, August 25, 2010

 Peluang kerjaya bersama MARA. Sesiapa yang nak mencuba bolehlah klik di sini..







Antara bidang/ subjek yang ditawarkan. Jomlah cuba, saya pun nak mencuba mana tahu ada rezeki. Untung sabut timbul untung batu tenggelam hehehe.



Tarikh permohonan:

19 Ogos - 19 September 2010


©Hernee Nazir – Masih gigih mencuba nasib :)

You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. hernee cuba tak ..kalo ade cuba..kty doakan .permohonan hernee berjaya..amin

    ReplyDelete
  2. atty>>hernee cube kak..mane tau rezeki..thanks 4 ur doa..

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Saje nak bertanya, status utk permohonan jawatan pegawai perkhidmatan pendidikan siswazah ni mcm mane nak semak ye? Tahu tak caranya?

    Mmg dia ada state yang short-listed candidates sahaja yang akan dipanggil, tapi kawan saya dapat lihat di sebuah website (location, url dah tak pasti sbb byk sgt click) dan dia berjaya cuma tarikh interview dah terlepas.

    Saya pun nak cuba semak utk tgk status. Kalau tahu pasal ni, harap boleh bantu saya; hubungi saya melalui email maxqcorp@yahoo.com.

    Sekian pertanyaan, terima kasih atas bantuan, maaf jika mengganggu.

    Salam

    [Hadi]

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!