Favvy

Nak Gula Kapas :)

Friday, August 06, 2010



Last week masa mencuba GCB, singgah la ke Petronas yang sebelah Mc D kat Nusa Bestari tu nak keluarkan duit. Tiba2 ternampak gula kapas ni. Wah terasa zaman kanak2 dulu. Suka gila makan gula kapas yang 10 sen sebungkus tu yang ada kon aiskrim kat bawah. Sekarang macam dah susah je nak jumpa gula kapas tu.

Masa tengok ni perut dah kenyang, rasa macam malas nak beli. (macam la makan gula kapas  boleh tambah kenyang.. ;p) Tapi bila tengok semula gambar ni rasa nak sebungkus la. Bestkan gula kapas ni. Masukkan dalam mulut lepas tu dia cair sendiri. tapi manis dia jangan cakap la. Tak boleh diamalkan selalu makan gula kapas nanti kaki kena potong ;p

Lepas ni klau terjumpa terus nak beli. Nak mengimbau zaman kanak2 :)


©Hernee Nazir – 1 hari lagi.. chaiyok2 Hernee :)

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. mmg best, berantu gula kapas ni...
    chaiyok hernee...chaiyok :D

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>blnje aku gula kapas long..hehehe

    long ko tau 2 chaiyok knape?hehehe

    ReplyDelete
  3. kecik2 dulu mak selalu ckp, tak leh makan gula kapas ni,nanti gigi rosak. hihih.

    ReplyDelete
  4. GaDis CoMeL >>a'ah btul lah..tkut gigi rongak..hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha xtau dah ko chaiyok aku chaiyok jek ah :D

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy>>bengong la ko long..aku tgh gnti pose last minute time tu..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!