Blogging Life

Baru Berapa Hari Tak Update Dah Rasa Lama Gila..

Thursday, October 14, 2010

.. padahal baru je 4 hari.. kebizian yang amat. Oh ya, jangan terkejut ya anda masih dalam blog Hernee Nazir cuma rupa je berubah sikit. Saja gatal2 tangan tadi. Blog template yang lama masih ada. Masih diguna pakai cuma saja2 nak berubah pandangan mata. Ni En. Nazir belum nampak lagi, kalau dah nampak sure kena ceramah malam Jumaat ni ;p

Minggu lepas dan minggu adalah minggu yang sangat2 memenatkan. Boleh dikatakan tak ada cuti la sebab Sabtu dan Ahad pun kena datang office semuanya kerana Safety Day. Sekarang Safety day pun dah selesai, hari Isnin dan Selasa lepas. Entri untuk Safety Day menyusul nanti. Macam biasa tunggu semangat kerajinan tuan blog sampai. 

Oklah, nak menggodeh2 blog ni lagi. Rasanya ada kecacatan pulak, tarikh untuk every post tak ada keluar. Tak tahulah macamana cara nak menggodeh ni. Silap2 tertidur depan pinky ni.

©Hernee Nazir – Sedang kepanasan sebab melantak kambing golek masa jamuan hari raya yang terlambat tadi..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!