Hari Raya Aidiladha

Sebelum Balik Rumah..

Tuesday, November 16, 2010



..sempat isi perut dulu, hmmmm dah tak tahu nak makan apa. Last2 pilih 'maggi bandung' sebab tiru menu entah siapa entah yang maggi bandungnya baru siap. Rasa bolehlah buat2 kenyang perut.

Dah dapat time off pukul 2 sampai 5.30pm waktu balik. Ya, saya tak cuti panjang pun minggu ni macam orang lain. Saya cuti esok je, raya pun tak ke mana kat rumah sendiri. Jadi nak bergegas balik sekejap lagi nak bergotong royong dengan adik2 masak nasi impit, ayam masak merah, kuah lodeh dan sambal kacang. Itu saja menu yang terlintas. Kalau nak merasa jemputlah datang ke rumah esok ;p

Ok nak balik sekarang..

Selamat tinggal untuk Ita yang bercuti panjang dan En. Nazam yang tak dapat time off dan yang pasti cuti pun belum tentu approve.. peace! ;p

©Hernee Nazir – Selamat hari Raya Aidiladha untuk semua readers blog herneenazir[dot]com semoga kita sama2 dapat menghayati erti sebuah pengorbanan yang sebenar :)

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!