Bual Kosong

"...You Are.. The Only Exception.."

Thursday, November 18, 2010

.. itu bunyi ring tone henpon Chokia saya..

Terkeluarlah nama pemanggil "Lady Gaga Yot"

O mungkin dia nak confirmkan barang yang saya order. Saya pun saja nak dengki dia tuklar suara lain. Tiba2 suara nyonya keluar..

Hallooooo.. ini kaunter Jebat Ekspress Segamat

Arrrrr?? Apakah?? Sejak bila Lady Yot menjadi nyonya??? Sejak bila pula saya kerja kat kaunter bas ekspres ni?? hahahaha~ Terus saya jawab..

 Sorry.. wrong number..

Bila check henpon, ada satu miskol dari Lady Yot. Check received call, last received dari Daddy Cool (ayah sayalah tu). Aeh siapakah nyonya mansor tadi tu ek? Sekejap lepas Lady Yot call semula. Sah itu bukan dia hehehe. Mungkin crossline kot. Rasa dah lama tak berdepan dengan crossline ni kan. Entah nyonya manalah tu nak cari kaunter bas jebat ekspres Segamat. jauh benor Segamat dengan Gelang Patah ni nyonya oiii~



©Hernee Nazir – Tengah lapar gila, tengok ada keropok ikan yang beli hari Isnin. Tengah2 syok makan ada Abangla hantar refill bottle untuk water dispenser, sekali dia lalu terus hilang selera makan keropok daaaaaaaaa~

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. kita serupa..kty pun lapor giler..nak nasik..

    ReplyDelete
  2. atty's>>ala siannye..cpt cari kak..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!