Live Blogging

Congrats To Maisarah & Hafiz

Monday, January 10, 2011


Congrats To Maisarah & Hafiz
Originally uploaded by herneesamshudin


Yeay! Dapat anak buah baru. Sepupu saya Maisarah dah selamat melahirkan bayi lelaki yang kus semangat montel dan tembam ni pada 5 Jan 2010. Nama budak tembam ni Muhammad Hayyan Aisy bin Mohd Hafiz. Lambat sikit nak tayang sebab tunggu baby ada nama hehehe. Berat baby masa lahir, 4.1kg kusssss semangat. Umi dia kata sepanjang preggy ni dia duk melantak nasi je. Sampaikan doktor suruh stop makan hehe. Apa pun syukur alhamdulillah sebab umi dan baby nya sihat.

Sebenarnya ada lagi sorang anak buah baru. Tapi yang baby boy sorang lagi anak sepupu saya Abang masih tak dapat gambarnya. Nanti kalau dah ada sure tayang sini juga.

Semoga kedua2 baby menjadi anak yang soleh kebanggan ibu ayah.. Amin..

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. amin...

    comelnye baby.. apa nama baby ni :)

    ReplyDelete
  2. baby yg montel n tomey-tomey hehe..

    tapi rindu ngn hernee, lama btl menyepikan diri. lps ni tak mo dah sepi2 k...

    ReplyDelete
  3. pergh...gebusnyer...kalau ct ni, mmg sure kene gomol hari2...

    ReplyDelete
  4. tembamnyer pipi baby.. melayut2.. geram tgk.. anyway, congrats to both!

    ReplyDelete
  5. perghh agak berat kat pipi yg lebih ek..heheh..comel sungguh:)

    p/s : nape lame tak update blog?;)

    ReplyDelete
  6. dni>>hehehe..name die muhammad hayyan aisy..

    purple_lav>>hehehe..mnyepi sbb xde mood..insya'Allah klau dh ade mood kte mrajinkn diri..hehehe

    siti>>tu la ct..gebu abis..

    mamadhea>>thanks mamadhea..

    maya amir>>pipi die cm nk mletup..hehehe.. nape x update blog?? nti la bgtau..hehehe

    ReplyDelete
  7. kussss semangat...comelnya...besar tu..lahir normal ke ikut tingkap?

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!