My Breastfeeding Journey

We Support 1 Minute Simultaneous Breastfeeding (Make Penang Breastfeeding Friendly)

Saturday, September 10, 2011



Yeaaaaaaaaahh.. akhirnya hari yang di tunggu2 dah tiba. Sekali lagi Ummi dan Ilham join 1 Minute Simultaneous Breastfeeding – "Make Penang Breastfeeding Friendly Campaign” secara virtual. Tak sangka pulak kami punya lokasi kali ni bukan kat rumah sendiri tapi kat rumah pengantin di Taman Sri Pulai Perdana Smile with tongue out. Nasib baiklah rumah sedara mara dapat le ambil port terbaeeeeeekk Thumbs up.

Ilham pun macam tahu2 je Ummi nak join program ni kan, dekat2 pukul 4 tu dia dah tunjuk signal nak nenen Smile Jadi Ummi pun bersegera minta kebenaran tuan rumah tumpang nenenkan Ilham. Ummi cari sudut penjuru rumah, Mommy Ngah pulak tukang cover kat tepi Ummi, maklumlah kami pergi berlima dengan pakcik dan isteri Babah Ilham kerja kalau tak dia la tukang cover.



Tepat pukul 4pm jam saya 9/10/11  Winking smile





09102011(009)
09102011(006)


Ikut program seminit je.. tapi bujang kenit saya ni delay sampai berminit2 Smile



09102011(008)




Bukan main syok lagi ya dia.. tak pe Ilham Ummi tak kisah asalkan Ilham bahagia dan membesar bagai Johan Raja Lawak. Makin lama makin syok sampai tak nak stop, sambil2 tu Ummi pun sempat sms kat MMPS details Ummi dan Ilham untuk dapatkan e-certificate macam yang dulu tu Smile Nasib baik Ilham suka rela nak stop sebab dah sampai masa nak balik rumah, jangan marah ya sayang Ummi kat rumah kita boleh continue ngempeng Smile with tongue out

Ok, lepas ni kita tunggu e-certificate dari Puan Connie. Harap2 lepas ni boleh join program seumpama ni bersama2 BF mommies yang lain. Thanks Ilham bagi full cooperation. Gimme 5! High five Ummi Red heart you very muchhhhhh muaaaaaaahhhhh.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!