En. Nazir

Macam Iqram Dinzly Ke? ;)

Thursday, October 27, 2011



Dapat email dari En. Nazir.. time dia kerja siang bolehlah beremail2 macam tak jumpa kat rumah..ngeee~

Tajuk email.. “di suatu petang ketika saya bekerja”

Driver : Awak ni bukan adik beradik iqram yg pelakon tu ae?
Saya : Hahaha.. dah ramai sangat yg cakap cm tu bang..
Driver : dari dulu nak tanya.. tapi segan..heheheh
Saya : Ikram yg mcm saya..hahahhaha
Driver : Hahahah.. betullah.. muka sama..
Saya : hahaha.. tima Kasih

***dialog antara En. Nazir dan driver prime mover kat PTP***

Terus saya reply.. “maaaaaaaaaaaaakkkk..serammmm..ahahaha”
Adoyaiiii ramai benor yang cakap benda yang sama hehehe. Kembang pulak En. Nazir tu kang orang samakan denga muka artis hehehe. Sabtu lepas kan kami ke Alor Gajah rumah family angkat saya, masa tengah berbual2 malam tu, tiba2 kakak angkat saya bersuara dengan loghat nogori..

“Tadi maso mulo2 sampai tokojut gak tengok.. aeh biar boto.. suami dak Heni ni pelakun ko.. akak ingatkan Iqram DInzly datang rumah..”

Saya terus tergelak.

“Bukan kak.. ni klon dia jek.. nasib baik akak tak mintak sign tadi hehehe”

Dah banyak kali juga orang tegur, sepupu sepapat saya.. anak2 buah semua kata ada iras2 hehehe. Tak apalah dapat tempias2 artis sikit 
nak kahwin dengan Anuar Zain tak ada jodoh dapat klon Iqram pun syukur alhamdulillah ;p
, yang penting saya kahwin dengan Mohd Nazir Mahat tau bukan Muhammad Iqram Dinzly ;)

Nahhhh.. cuba tenung betul2 ada iras2 tak??? :)


Ini Nazir Mahat aka Keram Dinzly



Ni Iqram Dinzly

..last but not least..


Ni wife En. Nazir aka Fouziah Hausssssssssss ;p

PEACE! ;)

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!