Colleagues

Farewell Lunch Niza

Wednesday, November 02, 2011


Burpppp.. alhamdulillah kenyang :) **sedawa semalam bunyi hari ni**

Dah 2 hari lunch ditaja, dan hari ni ditaja lagi. Adoiyaaiiiii macamana nak selim melim ni. Alasan terbaeeeeekkk punyeeeeeee.. “saya makan untuk Ilham sekali”Sorry Ilham Ilham ummi guna nama Ilham :)

Tukang order makanan macam biasa, sila bagi kat saya. Ambil pakej RM330 untuk 10 pax semata2 nak penuhi kehendak orang mengidam ketam bangkang iaitu Encik Nazam dan Puan Intan ;) Kitorang pergi bertujuh jek, Pak Dolly kitorang tapaukan jek.


IMG_1157


Ye.. ini dia dua orang yang teringin nak makan ketam bangkang. Kalau tak penuhi keinginan takut air liur baby meleleh pulak nanti terutama yang lelaki tu ;)

Aksi2 mereka dan saya makan :)


IMG_1158

IMG_1159

IMG_1160

IMG_1162
IMG_1164
IMG_1165

IMG_1166

IMG_1167

IMG_1163

Capt Akashah yang berpantang tak makan seafood.. ikan siakap sampai ke tulang dibedal :)


IMG_1161

This is not mine ;) *tipu*

IMG_1169

Tinggal kulit jek.. isi2nya dah masuk perut Nazam sorang..ooopppsss

IMG_1168
Not mine too ;)

IMG_1170

Last but not least.. Alhamdulillah kenyang..

**Ni pun baru balik dari makan free lagi ;) **

Esok ada siapa2 nak bagi makan free tak?

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!