Koleksi Tudung

Yeay! Pashmina 3 Tones Dah Sampai

Tuesday, November 01, 2011



Pashmina ni saya beli dari Ernie Khairina Collections dah sampai semalam. Sukaaaaaaaaaaaa.. beli senyap2 jek ni.. ;)


Saya beli 2 helai, coffee brown dan ash grey, sehelai RM18 je. Malam kat rumah sempat la try sekejap. Belum dapat try sepenuh hati lagi :)


Inilah rupa paras pashminanya, saja tak bukak lipatan hehehe. So far saya try malam tadi macam best la kainnya. Mudah dibentuk. Ermmmm.. tengok la Jumaat ni kalau sempat nak melilit nanti saya tayang kat sini.

Kawan2 yang berminat nak mencuba, bolehlah jengah blog Ernie Khairina Collections. Nama dekat2 je kan dengan nama Hernee hehehe. Saya sangat suka dengan gaya bertudung Cik Puan Ernie ni. Saya start terjumpa blog dia pun sebab ex-roommate saya masa study adalah kawan dia. Start dari tu follow blog dia. Aeh.. dah merapu dah ni. Ok, sila jengah2 jamu mata dengan tudung2 cantik :)


Btw, thanks to Ernie & her sister Khairiah..semoga bisnes bertambah maju :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!