Live Blogging

Corong Ajaib Tertinggal :-P

Thursday, December 29, 2011

Ooooemmmmjiiii!!!!


Terkejut beruk kejap tadi bila nak mengepam sesi pertama kat office tengok 'corong ajaib' saya tak ada. Adushhhh.. Sah lagi sahih, konfem tertinggal kat rumah sebab masa kemas2 beg sekolah saya ni saya keluarkan corong2 tu dan lupa masukkan semula. Dalam hati dah nekad nak marmet walaupun tak terer.


Saya sms En. Nazir, bagitau corong tertinggal dan dia offer diri nak hantar kat office. Alhamdulillah.. Nasib baik En. Nazir cuti dan ada di rumah bergegas dia ke office tadi. Thanks ye En. Nazir..sayang lebihhh ;-)


Pstttt.. Nantikan entry pukul 7pm ada benda yang saya nak share pasal Breastfeeding.. Stay tuned :-)


Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!