En. Nazir

Johnny's Time :)

Friday, December 23, 2011

Malam semalam punya cerita.. balik kerja ajak En. Nazir ke Jusco kejap nak cari barang. Actually nak mencuba Safi Rania Gold, jauh sekali mencarikan macam la kat Mydin ke kedai2 terdekat tak ada kan. Yang betulnya, saja nak ajak merayau. Sampai2 je tak cari barang dulu pun, mencari tempat nak mengisi perut dulu tu yang penting kehkehkeh.
Saya pun buatlah dialog pura2 kat En. Nazir :)
“Nak makan kat mana?” padahal dalam hati memang nak makan kat Johnny’s
“Ermmm.. tak kisah mana2..”
“Abang nak makan nasi ke nak fast food?” saja pancing ;)
“Tak kisah”
“Kita makan kat Johnny’s yok..”
“Ok.. jom”
Terus menuju je Johnny’s nyum2 dah terbayang2 steamboat yang sedap ;)

Apaknya..
Amaknya..
Aeh mana anaknya???? ;)

Chef Nazir in action :)
Cepatlah babah oiii.. ummi dah tak sabar nak makan ni..


Alhamdulillah kekenyangan makan bot berkuasa stim kehkehkeh. Dah lama tak datang sini, last makan before bersalin. Tu yang balas dendam tu ngeh2~ Ummi dengan babah syok makan mana budak kecik tu ek?


Ni ha dia.. duk dalam stroller dan macam biasa kaki naik atas.. gangster betul la budak kecik ni hehehe. Sian dia main sorang2 sampai bosan. Badan dah senget2 duduk dalam stroller tu. Suka la bila ummi angkat keluar, sempat menyusu kejap. Awal2 saya dah pilih port yang terlindung sikit sebab dari balik kerja Ilham tak ngempeng, sure nanti dia nak kan. Alhamdulillah dengan  konfidennya saya NIP (Nursing in Public) dibantu oleh nursing poncho kesayangan.
Sementara tunggu desert sampai saya layan Ilham kejap dukung2 jangan sampai dia boring. Bila banana split sampai..

Pakcik ni dah mengadap dulu.. cisssss..
the banana split..nyummehhh
Ingatkan dia nak bedal sorang..hehehe.. tak la dia tak lupa punya nak suapkan wifey dia ni  
saja nak gedik2 santai makan suap2 romantika di tampoi la konon ngeh~
 ;)
Si dia yang tabah melayan kerenah ummi dan babah. Sampai satu tahap dah tak larat dia tidur je la. Apa nak buat lagi, layankan je la.
Ok, menyelit sikit.. masuk hari kedua mencuba Safi Rani Gold Serum, gel pencuci dan scrubnya. Oh.. saya saja tak beli krim siang malam bagai tu sebab nak try yang serum dulu takut juga nanti dah beli tak berdisiplin nak pakai. Best la bau produk ni suka sangat 
dengan harapan yang tinggi lepas ni muka setanding Rozita Che Wan. Ohhhh apakah???
 ;)
Tunggukan hasilnya 3 minggu lagi ya :) (pengaruh iklan tv kuat sangat ;) )

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. hahaha. bukan main lagi ea berangan nak jadi che ta kite.hee...combie pakai safi biase je. sbb blum tahap kene pakai gold. hehe

    ReplyDelete
  2. combie>>ciskek ayat last tu kan..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!