Foods Review

Ber”Subway” Di Hari Jumaat :)

Monday, April 02, 2012

Dah start semula rutin keluar makan jauh2 yang tak jauh sangatlah dari opis di tengahari Jumaat. Dulu selalunya setiap Jumaat memang kitorang makan luar.. lepas tu dah lama stop atas sebab2 tertentu ;) Sekarang macam dah nak start semula la“Sesi MengOBESkan Diri” ni. Yang penting geng makan saya tetap Cik Ita :)
Jumaat lepas kami lunch kat Subway, AEON Bukit Indah.
Geng Makan aka geng mendebabkan badan selamanya ;)
Jangan tenung pipi gue yang semakin menebal ;)
Makan ni je pun, tak banyak kan.. hehehe nama saya terlupa yang penting sedap..
Pengsan la sekali keluar asyik entry makan jek. Lepas ni ada lagi dua entry makan. Sila buat2 tak nampak je la kan. Puan blog memang selamanya peminat makanan. Sekian :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!