Me

Alhamdulillah.. Dah Dapat Mata Baru ;p

Friday, June 08, 2012




First of all.. alhamdulillah pandangan bertambah cerah..
Million thanks to my beloved hubby.. sebab hadiahkan spec baru ni..
Yippeeeeeeeeee..suka gila..
Actually masa dia tanya birthday present nak apa?
Saya tak ada idea.. **acting lebeyhhhh** ;)
Sekali dia offer nak spec baru tak..
Ohhh kecil tapak tangan.. nyiru saya tadahkan :)
Punya tangguh2 nak ke kedai spec, Sabtu lepas baru lah pergi..
Spec yang saya pilih..
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Ohhh.. power spec sudah bertambah2..
Masa check dah jejak 800++
O to the M to the G!!!
Beli spec ni kat kedai Zoff kat AEON, Bukit Indah
Buy 1 free 1..
Yang free tu lupa nak snap :)
Nahhhhhhhhhh..

Ummi Ilham with her new spec :)
and below picture taken by hero beso yang mendengki hero kechik..
tadaaaaaaaaaaaaaa..

{ni main2 je tau..bukan Ilham pakai spec betul2..sila jangan marah ummi & babah dia ye}


Notti babah dengki saya tau..
“I don’t want to wear spec like ummi and babah ok..
pelishhhhhh remove it!.. don’t want.. don’t want ;)
**sambil menjerit nak nangis**
Ummi rasa dah macam muka Abang Kashah la bila Ilham pakai spec..
Ok.. sekarang sedang menyesuaikan mata dengan power baru..
So far alhamdulillah ok.. tak de la rasa senoning ke apa.. :)
Once again, thanks babah.. ummi sayang lebeyhhhh.. ;)

p/s: Nak kumpul duit kat tabung ayam nak buat rawtan Lasik ;)

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. lawa kn spec yg berframe kn plastik ni...sng x calar...

    ReplyDelete
  2. aah tu la..b4 ni akk pnah pkai 2 thun gak la lbh kurg..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!