Bual Kosong

Car Boot Sale @ Seri Mengkuang Apartment :)

Thursday, August 09, 2012



Aktiviti last Saturday before balik kampung, sempat menjengah Car Boot Sale kat area rumah saya tu. Mula2 angan2 nak tidurkan Ilham malas nak bawa dia, sekali bukan dia je yang tidur, dengan ummi sekali tertidur. Bila terjaga tengok jam dah pukul 9.20am. Haiissyhhhh.. terbabas dari 8.30am. Budak kecik tu pun bangun, terpaksalah bawa juga kesian kat babah baru balik kerja malam.
Sampai2 je belakang blok C6.. dah ramai orang daaaaaaaaaa..

Rambang juga mata.. lagi2 bila tengok baju gegirl ;)

Pusing2 punya pusing.. tak tahu nak beli yang mana..


Aqil dan Ibu pun ada datang juga cuci mata dan poket.. ;)
{sebenarnya ibu Aqil kena paksa posing pilih baju ;) }
Ummi sibuk pilih baju untuk Ilham.. Ilham pulak berbahagia dipegang Ibu Zura dia yang datang sama..
Tengok tuuuuuuuuuuu..


Ilham dan Ibu Zura..
Sempatlah ummi sambar 3 helai baju untuk hero kecik ummi ni..
Taraaaaaaaaaaaaaaa.. :)


alamak.. 2 pulak t-shirt superman tu.. gasak lah suka tengok comel..lagi sehelai tu kemeja.. ok la harga siap ada less lagi.. kakak ni berniaga kat Kipmart Masai.. jauh benoorrrr nak ke sana kan. Harap2 lepas ni akak rajin la buka car boot sale lagi yek.. kalau tambah baju mak2 pun ok..ehhh???!!! ;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!