FB Group - SCFM

T-Shirt SCFM Dah Sampai.. Yeay!! :)

Thursday, August 30, 2012



apa tu SCFM??
SCFM tu Secret Club For Mommies..
group kat fb yang saya join last ye..
time2 pregnant dulu..
memang rajin menjengah.. komen2..
walaupun tak berapa nak aktif..
rasa tak sah sehari tak buka..
dapat share cerita, baca cerita ibu2 lain..
share petua2, hal surirumahtangga.. best2..
lagi satu group Kumpulan Ibu Menyusukan (KIM)..
dalam bulan lepas kot, admin SCFM promote nak buat t-shirt..
saya apa lagi, berdezup je order sehelai.. RM15 je..
alhamdulillah semalam dah sampai..
tq pn liza samsudin.. (nama ayah kita sama ejaan je lain ;) )
taraaaaaaaaaaa..inilah t-shirtnya..

front view..
“A place where friendship grow @ SCFM”

back view
“That is what friendship means..sharing the prejudice of experience – Bukowski”

dan yang ini..
tuan t-shirt nak tayang diri :)


snap sendiri..abaikan jerawat batu kat dagu tu..
sebab en. nazir tak ada nak minta tolong..
nak suruh ilham snap dia dah tidur.. ;)
saiz m.. selesa pakai t-shirt ni..
kainnya lembut..
harap2 geng SCFM jb boleh buat gathering..
boleh kita melawa pakai t-shirt ni.. :)
semoga ukhwah yang terjalin dirahmati Allah..
best dapat kenal dengan geng2 SCFM di alam maya..
friendship forever..
doakan saya kembali aktif  walau pun tak glamer.. ;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!