Frenz

Eid Mubarak 1433H | Raya2 Rumah Auntie Intan @ Taman Nusa Indah

Monday, September 03, 2012



malam sabtu yang lepas..
jemputan open house rumah opismet ummi saya..
babah kerja malam, jadi saya kenalah jadi body guard ummi..
lepas hantar babah pergi kerja..
kami terus ke Taman Nusa Indah rumah auntie intan..
yeay! dah sampai pun..

2012-08-31 21.07.54

lepas ummi makan2..
kami posing2 tapi tak banyak..
sebab ummi malu2 miawwwwwwwwwww.. Smile with tongue out

2012-08-31 21.08.38

posing dengan tuan rumah..
tapi ilham tak tengok depan pulak..
jadi ummi andaikan itu dialog dalam hati ilham Winking smile
sebenarnya kami datang bertiga..
nak tengok tak sorang lagi body guard ummi..

2012-08-31 21.07.30
haaaaa.. ni dia..
uncle idrus aka anak.. kenapa orang panggil dia dengan nama anak???
hmmmm.. ummi kata tu kena tanya mak ayah dia la Smile with tongue out

apa pun, thanks auntie intan..
menjamu ummi ilham dengan menu2 yang sedap..
ada sate..nasi goreng.. murtabak..
semua sedap kata ummi Smile
terbaeeeeeeeekkk kata ilham Thumbs up
thanks juga kat uncle anak sebab temankan ummi saya..
sampai uncle daniel ingat ni babah saya..
hahaha..ummi gelak beso..
uncle anak baru umur 17 tahun la uncle daniel hehehe..
ok stop kat sini dulu..
nanti ummi saya sambung cerita raya lagi Smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!