Info Sharing

Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

Tuesday, September 18, 2012


rasanya ramai yang dah tahu kan..
saja je nak share lagi..
ummi dah hantar proposal kat babah..
harap2 dia nak bawak ummi ke karnival nusajaya ni :)
nahhhhh tengok kat bawah ni..
info ummi ambil dari website hotfm..
tahu pun sebab hari2 dah jadi pendengar setia hotfm kat ofis
;)
+++++++++++


ramai juga retis2 yang datang nanti..

Raikan pencapaian Iskandar Malaysia di Karnival Nusajaya September ini.
Bawa si kecil bermain di Legoland sambil anda menyaksikan konsert serta pameran kerjaya.
Anda juga berpeluang beramah mesra dengan artis popular tempatan dan pelbagai hadiah menarik untuk di menangi.
Kunjungi Karnival Nusajaya, istimewa untuk seisi keluarga di Dataran Mahkota, Kota Iskandar, Nusajaya pada 22 dan 23 September ini, 10 pagi hingga 7 malam.
Layari www.nusajayacity.com untuk info. Satu Impian, Raikan Bersama!
Siaran Luar Hot FM
Hot FM akan menghangatkan Karnival Nusajaya dan mengadakan siaran secara langsung selama 4 jam dari 12 tengahari sehingga 4 petang.
Jom datang beramai-ramai memeriahkan lagi suasana bersama penyampai-penyampai Hot FM melalui pelbagai aktiviti menarik juga peluang beramah mesra dan sertai setiap acara yang akan dijalankan.
Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama!
credit info: Hotfm

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. Thanks mama shamil syahmi..mcm ni kita pon bole goda ayah Syahmi utk pergi...tapi takot reason ayah dia nti org ramai..haihhh...susah betol..

    ReplyDelete
  2. hehehehe..kannnn..tu la org ramai tu yg mls sbnonye ;p

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!