En. Nazir

Sesi Membabai Babah Ke Penang ;)

Friday, September 28, 2012


sesi membabai babah..

ummi yang over sentap ;)
macamlah babah tu nak ke obersi bertahun2 kan..
gi Penang je kot ;)
7.45pm kami hantar babah ke PTP..
babah ilham kan encik pengurus pasukan..
haruslah sampai awal..sekali sampai je orang lain ramai dah ada..
ok fine! :)


satu jam lebih juga menunggu bas sampai..
hujan kat luar lebat gila..
hujan kat hati ummi pun lebat juga ;)
dalam pukul 9pm lebih baru bas sampai..
ikut plan asal memang ummi dan ilham ikut..
cuti ummi memang dah approved jumaat dan isnin..
tapi dek kerana demam 2 minggu berturut2..
ummi rasa malas pulak nak travel jauh2..
ilham pun baru baik demam juga kan..
tapi tetiba semalam rasa menyesal pulak tak ikut ;)
tak ada rezeki lah kami nak makan angin ke Penang..
tak apalah memang dah tertulis ummi dan ilham tinggal..
ummi dan ilham doakan babah dan team badminton PTP
menang dalam Badminton Tournament  ASEAN Port Association Malaysia (MAPA)
chaiyok2..
ok ni ummi create  khas untuk babah.. :)


ummi create sambil ngepam kat opis..
lepas babah berlepas, kami pun baliklah ke rumah..
ilham nangis tengok babah naik bas tinggalkan dia..
dia faham agaknya kena tinggal..
ni first time babah travel jauh2 without ilham kan..
ummi yang spesis mak neng yatimah ni pun tak boleh tahan..
meleleh air mata.. aeh kantoiiiiii ;)


balik rumah terus ngempeng dan selamat tidur lena..
pagi tadi mata pejam.. tapi mulut sebut.. “baaa..bahhh”
serious ni ummi tak tipu.. (harap2 babah baca) :)
maka weekend ni kami berdua beranak je la..
ummi tengok ilham..ilham tengok ummi..
malam baru mommy ngah teman kita..
untuk mommy ngah, mamacu dan papacu..
kalau nak berjalan sila angkut kami sekali hokkay..
simpatilah pada kami dua beranak ini..
:)
p/s ummi tak sabar nak pergi kelas marmet kat taman setia tropika esok..yeay! ilham teman ummi tau..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!