Foods Review

First Try.. Burger Bakar No. 1 Bukit Indah

Tuesday, October 02, 2012



orang dah lama try..
tapi kami baru nak try..
dah lama terpanggil nak try..
tapi tak try2..
aehhhh apa da macam pantun “try” pulak ;)
nahhhh..
ni burger bakar yang en.nazir belanja..
beli kat depan giant bukit indah masa buat spec hari tu..


ramai gila orang menunggu turn…
en.nazir je yang turun.. saya tunggu dalam kereta..
beli tapau bawak balik rumah..
kalau nak makan kat situ mahu huru hara dibuatnya..
tang mana yang sedap ni..
pelissssss.. pelissssss explain to me ;)
matilah saya kena serang dengan penggemar burger bako..
;)
ni tak silapnya double cheese..
saya nak burger daging tapi dah habis pulak..
dapatlah ayam..
tu yang tak feel agaknya makan..
cehhhhh..alasan! :)
map nak ke Burger Bakar No. 1


next time try tempat lain pulak..
tapi yang ni ok la juga..
daging dia kusss semangat tebal gitu..
kata en.nazir diproses sendiri..
dia duk membelek stall yang ramai orang tu..
sambil berbual dengan sorang cina ni..
cina tu pun first time datang..
dia pun pelik kenapa orang ramai sangat beli..
tu yang dia nak cuba sekali.. :)
ok, stop merapu..
babai :)
p/s ummi ilham yang jakun.. belek2 kenapa burger bako ni tak ada pun kena cucuk2 kat tengah macam gambar2 burger bako orang lain makan.. sekali baru terperasan.. kan ko tapau burger tu hernee, macamana dia nak letak cucuk2..ngeh2~

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. salam kenal..hee..yana pun dok cakap kat hubby nak try burger bakor tu..tp hubby kata,beli daging burger yg tebal2,buat sendiri kat umah lagi best..hahaha..betol gak kata hubby..=)

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. :)

    hehehe..buat dging sndiri lagi puas kot.,.hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!