Blog

Masihkah Kau Ingat.. :p

Thursday, December 27, 2012



dengan blog herneenazir.com???
dengan puan belognya???
dengan hero besonya???
mahupun hero kechiknya???
ingat la.. ingat la..
pelisssss la ingatkan semula ;)
nahhhh.. kalau tak ingat cuba tengok gambar2 ni..


ingat tak?
kalau yang ni?


sure ingat kannnnn..
hmmmm..
ada yang tanya kenapa menyepi dari dunia blogging..
jawapan puan belog..
1) tak cukup masa nak update blog..
2) tak cukup rajin nak update blog..
3) tak cukup tenaga nak update blog..
4) tak cukup perasaan nak berbelog ;)
5) yang sebenonya.. MALAS..
6) MALAS.. MALAS.. MALAS.. dan MALAS
malas yang tak terhinggalah gamaknya..
sibuk dengan bisnes ye juga.. chewahhhh..
harap2 tahun baru ni semangat blogging kembali semula..
banyak cerita nak kongsi..
cuma MALAS yang bermaharajalela..
apa pun..
thanks kepada yang masih sudi membaca blog chokia saya ni..
tunggu ye.. update2 terbaru pasal hero kechik saya yang dah semakin membesar tu..
dan cerita tentang breastfeeding journey saya yang bakal mencecah usia 1 tahun 6 bulan..
alhamdulillah syukur!
ok.. apa pun stay tuned!
meh LIKE2 online shop saya..
kalau rajin jom terjah kedai pink saya tu ;)
jom LIKE!!!
:)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!