Check Up 3 Months :)

Tuesday, May 14, 2013

**Scheduled Entry**

 

ye.. sampai2 sakit2 pinggang..

update belog.. update page Ilham Mommy & Baby Shop

sambil layan abang long wannabe yang tengah banyak kerenah..

macam kurang bercerita pasal baby kali ni kan..

sorry baby..ummi tak cukup masa.. campur malas Smile with tongue out

ni check up masa 3 bulan..

 

20130319_080630

 

tengok adik baby tu..

gomen punya gambar agak kureng jelas ye..

doc.. asyik konfius je EDD kali ni..

hadoiiiiiiii..

masa ni scan tetiba EDD jadi 19/9..

pulak dah..kan main lari dari Khor & Loh..

 

saya agak ragu2 sikit dengan doctor sorang ni..

dari dulu memang gayanya cincai boncai..

mana la doctor feveret saya tu..

tak ada pulak hari ni..

 

580114_10200535069686884_2050806474_n

 

seeeeeeee..

macamana lah saya tak ragu2..

ada ke dia print report orang lain..

tetiba nama saya bertukar..

“NORSYAMIRA AZWAN BT ABD AZIZ”

umur jadi muda ye.. 25 tahun 10 bulan gitu..

adoooooooooiiii..

saya suruh doctor revised semula..

dia just padam nama saya je..

bila belek2 ada data yang salah..

totally not mine hokkay!

 

masa tu saya dah sampai opis..

petang tu sekali lagi ke KKGP..

suruh doctor revise..

maklumlah 29/3 tu kena check SCOG..

kang data salah camano??

 

C360_2013-05-07-07-42-48-634

 

at last..

data yang betul..

 

BP (sitting) –120/ 70 mmHg

Pulse – 72 per-minute

Weight -  57kg

Height – 152 cm

BMI – 24.67 kg/m2

Body Surface Area – 1.55m2

and blaaa..blaaa..blaaa.. malas nak taipi

***insert bunyi cengkerik**

Hot smile

 

so far alhamdulillah semua ok..

berat naik sekilo2..

tak mencanak sangat..

hmmmm.. SCOG penentu EDD..

stay tuned ye!

Be right back

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!