Family

Lepaking With Aunty Tata

Wednesday, May 22, 2013

makcik ni bagitau nak datang PTP..

alasan dia nak ambil data untuk projek master..

padahal dia rindu dengan kami kat sini..

kannnnn.. Nyah-Nyah

 

C360_2013-05-21-16-33-59-106

 

ni sempat lepak2 kat cafe..

lepas tu sambung kat opis kejap..

 

malam plan nak makan kat saujana..

mula2 nak pergi bertuga ilham jek..

babah, ummi tapaukan jek sebab balik pukul 8 lebih..

malas nak tunggu..

sekali fikir punya fikir..

mahu tak makan ummi kalau handle ilham sesorang..

tunggu jek la babah balik..

 

C360_2013-05-21-22-13-33-504

 

nahhh.. aunty tata lagi..

 

C360_2013-05-22-12-04-12-613

 

ni aunty tata dengan ilham yang gaya ‘peace’ tak jadi tu..

ni aksi lepas makan dua2 muka kenyang..

tapi tak boleh tayang muka umminya..

sebab dah terlebih2 kenyang..

Don't tell anyone smile

 

C360_2013-05-22-12-05-00-407

 

before aunty tata balik kl..

sempat posing padahal boss dah panggil ada short discussion..

abaikan tumbesaran diameter hidung ummi ilham ye..

semakin mengembang bagai johan nampaknya.. Smile with tongue out

 

untuk aunty tata..

good luck for your future undertaking..

jangan lupa eh..

nanti turun jb lagi tengok adik ilham..

Boy

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!