Ilham at Playgroup GBOB

Terima Kasih Cikgu2 Babah, Cikgu2 Ummi & Cikgu2 Ilham Syahmi ;)

Thursday, May 16, 2013

C360_2013-05-16-10-41-54-880

 

HAPPY TEACHER’S DAY

Rainbow khas buat semua cikgu2 babah (ada pembetulan kat kad buatan ummi tu ye.. suka hati je tulis babah ilham sekolah kat SK Senggarang.. padahal SK Limpoon 2, Batu Pahat Smile with tongue out), SMKS, Giat Mara & cikgu2 photography babah..

Rainbow khas buat semua cikgu2 ummi.. SKTK, SATK, SMKTA, SSI, UiTM Melaka & cikgu2 breastfeeding Smile

Rainbowkhas buat semua cikgu2 ilham syahmi di Genius Baby On Board.. teacher Aida, teacher Watie & teacher Gee Winking smile

thanks atas ilmu2 yang dicurahkan..

semoga Allah membalas jasa2 kalian..

 

nahhh..

gambar budak nak gi playgroup GBOB..

sebenarnya dah 2 minggu sejak PRU13..

campur last week..ummi tak sihat..

ilham terpaksa ponteng kelas..

 

C360_2013-05-16-14-51-43-432

 

bila pagi jek..

especially dua2 pagi ahad..

dia akan sebut.. “mi.. mi.. aju.. icer”

alahai..sian anak ummi rindu teacher and friends ye..

siap suruh ummi pakaikan t-shirt GBOB..

bila ummi cakap pakai hari ahad..

terus la dia menangis nak jugak.. nak jugak..

Smile

 

C360_2013-05-16-14-53-07-985

 

awal2 dulu malu2 dengan teacher aida..

sekarang.. belum teacher panggil nama dia..

dia dah sibuk ke depan..

sambil sebut “nakkkk.. pelishhhh” kadang2 bunyi macam “nak.. pishhh”

**sambil urut2 dada”

alhamdulillah.. berjaya juga dia sebut..

before pergi kelas, ummi memang suruh dia praktis..

akhirnya terkeluar juga walaupun pelat.. hehehe

good job anak ummi..

thanks teacher aida.. for your guidance..

sekarang lagi satu kalau dia nak apa2..

ummi pesan ilham kena sabar..

nanti dia automatik akan sebut sendiri..

“aaaaaaaaaabooooooo”

sabarlah tu konon2nya

mudah2an sifat sabar tu dibawa sampai ke tua ye ilham..

Smile

 

ok.. once again..

TERIMA KASIH CIKGU!

jasamu tetap kami kenang hingga akhir hayat..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!