Balik Kampung

Minum Petang @ Pisang Goreng Rangup, Rengit

Tuesday, January 07, 2014

cerita ni dah berzaman..

tapi nak share juga tak peduli..

tempat makan best mesti share dengan kawan2..

biasa sama2 ternak babat.. Smile with tongue out

masa ni kali terakhir balik kampung before terbesalin..

 

sebelum balik Gelang Patah..

singgah minum petang kat Rengit..

makan pisang goreng rangup yang sedap uolls..

 

2013-06-23 17.34.35

 

glamour rupanya gerai ni kat Batu Pahat..

ramai gila orang..

tengok gambar pun sedap jek..

apa lagi kalau lalu kat tekak..

nyummmmm..

 

2013-06-23 17.36.13-1

 

nahhhhhhhhh..

close up sikit..

bagi meleleh air liur..

memang sedap rangup tepungnya.. Thumbs up

macam tak sedar gitu makan banyak Surprised smile

 

2013-06-23 17.34.41

 

rojak ni pun best..

tak silapnya kitorang order rojak pisang..

dia potong2 pisang goreng campur dalam rojak..

 

2013-06-23 17.48.24

 

cuma ABC nya jek la.. Thumbs down

simple bebenor.. buat kat rumah pun lagi sedap..

walaupun tak sedap..

tapi licin juga Smile with tongue out

 

2013-06-23 17.48.16

 

pinggan pisang goreng tak sampai berapa minit selesai..ngeh2..

bukti kesedapannya kan..

lepas dari menyinggah kat sini minum petang..

setiap kali balik rasa nak tapau jek..

memang serius sedap..

siapa2 yang lalu depan jalan besar rengit..

jalan pontian – batu pahat.. boleh la singgah minum petang kat sini..

ok promote2 ni tak dapat free pisang goreng rangup ke ek?

nak redeem lah gini Nyah-Nyah

 

2013-06-23 17.56.29

 

budak kecil ni syok tidur masa ummi & babah isi perut..

masa ni tengah mengedong dua anak syurga..

how time fliessssssssssssssssssss..

dah 6 bulan dah berlalu..

hanya tinggal kenangan..

Crying face

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!