Breastfeeding Support Group

Cerita AGM Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor– 8 Mac 2014

Thursday, May 08, 2014

cerita lama..

terperap jadi jeruk pak ali lagi..

 

malam sebelum AGM..

kami rewang2 beramai2 menyiapkan hadiah2 lucky draw.. goodies bag..

ummi dan ilham tak ketinggalan turut serta..

mamacu hantar kami sebab babah kerja malam..

 

IMG-20140307-WA0016

 

haaaa ni dia group rewang..

ummi ilham AJK hadiah bersama2 auntie salwa, auntie linda and auntie aishah..

 

IMG-20140307-WA0017

 

dua2 gambar membelakangkan kamera.. hehehe

lepas kemas2 bilik kat Masjid Al-Jawahir Mutiara Rini kami pun balik..

esok nak sambung tugasan untuk hari AGM Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor..

yang pastinya team AJK kami tadi akan bertugas jaga kaunter pendaftaran Winking smile

 

IMG-20140308-WA0028

 

AJK tudung turqoise tengah melayan baby tua ngempeng..

sempat jek kan..

well, breastfeed your baby is simple as ABC..

anywhere, anytime anak nak kita boleh sediakan..

yang penting ibu2 menjaga aurat kan..

 

ni je antara gambar2 yang sempat di snap..

 

IMG-20140308-WA0026

 

cik wan tengah bagi kata2 azimat Smile

alhamdulillah AJK baru selamat dilantik..

antaranya ummi ilham terselit sekali Smile with tongue out

insyaAllah akan sedaya upaya meluangkan masa untuk kelab..

membantu kawan2 seperjuangan dalam kelab..

demi merealisasikan impian ibu2 untuk menyusukan anak dengan susu ibu..

 

lucky draw time..

 

IMG-20140308-WA0024

 

melepas ummi ilham nak dapat ring sling dari mama linda.. hehehe

walau macamana pun rezeki ummi tetap ada..

 

IMG-20140308-WA0025

 

alhamdulillah dapat set cawan.. thanks kak gee tak silap penyumbang hadiah ni..

untuk ibu2 menyusu di luar sana..

nantikan program2 dan aktiviti2 menarik dari Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor..

sebarang kemusykilan boleh hubungi saya atau kawan2 lain..

 

next cerita SGM di Taman Awam Setia Tropika..

ohhh banyak entry pending Surprised smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!