Family

Wedding Aim & Ana | 17 & 24 May 2014

Monday, June 02, 2014

2 minggu lepas memang ulang alik ke Muo..

wedding cousin.. aim dan ana..

babah ilham diamanahkan jadi photographer of the day..

kami stay sana semalam di elite hotel..

thanks mai.. tukang booked kan hotel..hehehe

 

16 may nikahnya.. sama dengan birthday kak long kan..

saja la tu aim nak celebrate tetiap tahun sama2.. hehehe

gambar nikah mana ghaib entah..

banyak dalam kamera babah ilham..

tapi tak kuasa la nak menggodeh..

 

20140517_143003

 

gambar sanding masa siangnya..

ni haaaa berkenan betul tengok guest book diorang..

comel..

 

20140517_143735

20140517_143727

 

tengok tu comelkan vespa nya..

kreatif betul si pembuat ni..

 

20140517_153405

 

duduk dediam perut dah kenyang hehehe..

kepochi nak tengok isi beg..

 

20140517_153207

 

sian la hai anak ummi.. serabai rambut..

 

20140517_153138

 

babah sibuk jalankan tugas..

dia pun sibuk menyelit celah kaki..

hai la anak..

 

ok next.. majlis belah lelaki..

of kos la belah keluarga saya kan..

 

20140524_140320

 

ummi ilham pun nak bergambar gak..Winking smile

 

20140524_140448

 

iqa.. kembar kak long forever..

sama tak muka kami?

kata sepupu sepapat kan..

haruslah ada iras.. Smile

 

20140524_145540

 

nek chal ilham ni..

eh nek chal tak panggil ilham..

dia panggil syaaban.. hehehe

masa ni budak conet tu tak selamat belayar..

penat sangat.. pagi2 dah kena kejut bangun..

sebab kami semua nak pekena sate muo..

 

20140524_150146

 

with mama cu ilham..

mami ngah dah balik lupa snap gambar tiga beradik..

 

20140524_145826

 

ni gambar ramai2.. sebahagian daripada kaum2 hawa family kami..

nah gambar dengan pengantin pulak..

 

20140524_150826(0)20140524_150826

 

dengki tau aim ni..

kamera kak long jek dia buat muka..

ciskek! Smile with tongue out

 

bila diorang semua dah balik..

tinggal kami bertiga family dari gelang patah..

ummi dan ilham nak follow babah baut outdoor photoshoot..

 

20140524_16144320140524_161446

 

ni muka merebeh nangis sebab babah tak bagi main kamera..

 

20140524_161507

 

ajak bergambar pun tak nak..

merajuk benor la tu gamaknya..

 

20140524_170150

 

disebalik tabir..ecehhhh..

 

kami dua beranak membawa diri duduk tepi..

sambil menghirup udara petang angin laut..

takmo kacau babah..

 

20140524_164033

20140524_164050

20140524_164130

20140524_164606

 

dah macam artis k-pop dah mamat ni kan..hehehe

 

20140524_16454120140524_170554

 

jom selfie dua beranak..

Eye rolling smile

 

lepas siap2 outdoor photoshoot..

kami balik ke rumah pak long..

buat apa yang patut.. kemas2..makan2..

balik..

 

“selamat pengantin baru aim & ana”

semoga jodoh hingga ke jannah.. dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah..

 

tunggu nanti album siap ye..

 

==================================================================

 

nak review dress and shawl ummi ilham jap..

 

10311185_794416720568968_1537405669_n

dress: peach + tiffany blue from attycycyshoppe (insta) owner kty..

===>> best sangat selesa.. thanks kty.. penyelamat.. susah benor nak mencari tiffany blue.. nak mengikut temalah katakan..hehehe..

shawl: sugar scarf

===>> hajat hati nak cari maggie shawl calaqisya.. tapi tak ada kaler yang berkenaan.. nasib jengah sugar scarf.. dan staffnya sangat2 membantu akak yang last minutes cari tudung ni.. siap bawak baju ni lagi tunjuk Smile with tongue out

 

abaikan ummi ilham yang membesar bagai johan..macam peknen pulak Surprised smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!