Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 2 – Resepi

Monday, September 22, 2014

jyeahhhhhh.. ni yang saya suka sebab saya kuat makan, tak rajin masak tapi suka kongsi resepi yang saya cuba kat rumah.. hehehe
jom tengok resepi apa saya nak share..
“RESEPI ICE LEMON TEA PALING SEDAP LAGI MENGURUSKAN BADAN!!!”

20140220_130953

bahan2:
1 gelas air (lebih 200-300ml)
2-3 hirisan lemon
1 sachet teh ** nak teh yang SUPER BEST?? mestilah “CINCH ENERGY TEA MIX” sugar free dari Shaklee
ais **ikut pilihan masing2 tak nak pun tak apa.. ais tak sihat! Winking smile

cara2:

bancuh bahan2 di atas sehingga larut.. sehingga lemon dan tea bergabung meletops.. tambah ais jika perlu.. tak perlu letak gula untuk hasil yang menyihatkan.. segeralah minum sebelum orang lain datang kebas.. Smile with tongue out anda akan rasa kesegarannya di samping memberi tenaga.. sesuai sangat2 bila badan terasa lemau.. cinch tea juga bagus dalam membantu penurunan berat badan..
haaaa kan dah kata.. ni resepi ice lemon tea paling sedap.. feveret drink saya tau!
ok la kan resepi saya ni? resepi juga ni..
ni rupa sebenar “CINCH ENERGY TEA MIX”

20140223_191747
“hai.. selamat berkenalan.. saya lah “CINCH ENERGY TEA MIX”  Winking smile

selamat mencuba!
calling2 kalau nak mencuba Call me

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!