Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 5 – Apa Dalam Beg Saya

Monday, September 22, 2014

amekawwwww.. kalau boleh dalam beg semua nak sumbat..

sepatah kata babah ilham.. “beg ummi dah macam almari” kui3

 

20140922_151100

 

ni isi perut beg pergi kerja tau.. kalau beg nak berjalan isi perut dia tukar sikit.. hehehe

apa yang ada dalam beg saya?

  • Handphone - 1 untuk bisnes.. 1 untuk personal (tiada dalam gambar sebab sedang snap gambar di atas Smile with tongue out)
  • Purse – kang tak bawa merana perut tak makan kat opis..
  • Kunci kereta & kunci rumah – hoii dua2 sangat penting kang kereta tak bergerak lepas menakung depan rumah tak dapat masuk ke dalam hehehe..
  • Kunci drawer office – haaa ni pun penting hari2 kena angkut pergi balik kerja..
  • Buku Nota Coklat – Tu buku nota Shaklee sangat2 penting..ada nota2 untuk rujuk..
  • Buku Nota Biru – Ni buku untuk order customer, rekod sales anak2 cucu2.. tengah2 dia tu terselit list price hehehe.. buku ni memang saya bawak ke mana saja..
  • Pencil case – haa ni semua alat tulis dalam ni.. macam budak sekolah sikit..ehehe
  • Vitamin2 kesayangan – vita c chewable, vita-lea dan b-complex.. peneman ibu hamil Winking smile
  • Lip balm – saya suka pakai lip balm vaselline.. memang pakai lip balm jek.. lipstick kurang berminat..
  • Tiada dalam gambar – charger handphone bersama USB wire yang ke berapa tak tahulah yang sedang digunakan.. hehehe

itu jek yang tergamak saya tayang.. kang tayang lebih2 terkeluar harta karun lain hehehe..

semput mak nak siapkan entry day 5!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!