Blog

Cabaran 30 Hari Blogging

Monday, September 22, 2014

cabaran 30 hari blogging

saya nak menyahut “Cabaran 30 Hari Blogging” anjuran blogger hebat Ainul Mustafa & hasbennya Faiz merangkap auntie & uncle saya dalam dunia Shaklee Winking smile
ikutkan diorang dah start dari 6 hari lepas, saya je yang ketinggalan keretapi Nyah-Nyah jadi hari  ni saya akan settlekan cabaran hari ke 7 dan akan marathon 6 lagi entry2 tertangguh tu insyaAllah. Mudah2an blog chokia saya ni hidup semula la kan walaupun sebenarnya banyak gila entry yang tak terupdate.. kesian gambar2 yang ada bercendawan gitu je la.. hehehe
nantikan kemunculan entry hari 7 di hari pertama – “Apa Yang Saya Baca”
stay tuned!

p/s eh kalau uolls nak join boleh jek.. gi kat link blog Ainul ye.. 


You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!