Blogging Challenge

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 27–Movie Yang Paling Saya Suka

Sunday, October 12, 2014

cabaran blogging day 27 – movie yang paling saya suka..

aduhaiiiiiii.. susah nak buat entry ni.. hehehe

sebab kaki bukanlah kaki movie sangat.. kalau ada tengok tak ada pun tak apa kot..

dulu2 masa study rajin la layan movie.. tu pun beli VCD tengok ramai2..

saya bukan kaki wayang.. tak pernah jejak pun hehehe~

antara movie yang saya suka..

 

10-Things-I-Hate-About-You_3apr13_rex_b_592x888

10 Things I Hate About You

 

A_Walk_to_Remember_Poster

A Walk To Remember

 

notting-hill-studio-movie-grill

Notting Hill

 

Titanic_poster

Titanic

 

tetiba teringat masa kat UiTM Melaka..

 

3710

 

kawan2 beli VCD Kabhi Kushi Kabhie Gham..

punyalah feeling tengok sampai tersedu sedan tak boleh nak bernafas.. housemate semua gelakkan.. hehehe.. hadoiii..

ummi ilham memang macam ni.. tengok movie sedih.. baca novel part sedih memang akan feeling terlebih mengalahkan pelakon Smile with tongue out neng yatimah pun kalah kahkahkah..

dah takmo cerita lebih2.. malu2.. hahaha

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!