Blog

Membantu Sesama Insan Melalui Blog :)

Thursday, November 13, 2014

saja nak share “kuasa blog”
bukan saya nak kata blog saya best.
jauh sekali kak oii.
saya berblog ikut suka suki saya je.
tapi alhamdulillah dari suka suki, tak sangka ada juga memberi manfaat pada orang lain.
walaupun kadang3 mood nak berblog tu kelaut dalammmmmmm.. hahaha.
tapi tetap nak share.
nasib baik babah ilham memahami.
thanks babah Red heart
 
ni senarai blog2 saya yang mungkin kadang2 nampak hidup meriah.
kadang2 macam hidup segan mati tak mau Smile with tongue out
 
hndotcom

main personal blog

hnblogspot
blog back up dari personal blog.. in case apa2 terjadi kepada blog wordpress saya tu Winking smile
 
MY OTHER BLOGS (heiii berapa banyak blog daa Smile with tongue out)
blog kesihatan – http://ilhamvitamin.com
blog anak2 syurga saya – http://herneenazirjunior.blogspot.com
blog geng2 Alumni BCA UiTM Melaka  Batch 2001-2004 - http://bcauitmmalacca.blogspot.com/
Blog List Feveret Hernee Nazir - http://herneenazirdistrict.blogspot.com/
 
Apa yang ada pada blog saya ni?
sharing ikhlas dari saya tentang..
 
Kisah blog saya minggu ini..
isnin.. ada orang PM tanya macamana cara2 nak kekal cergas dan cara nak menjaga Hb sepanjang sepanjang hamil. Saya cadangkan beliau dengan “Set Hamil Shaklee” Alhamdulillah, testimoninya memang pada diri saya sendiri.
selasa.. dapat whatsapp dari seorang ibu menyusu dari seri kembangan, minta bantuan dalam penyusuan susu ibu.. susu merundum katanya.. alhamdulillah saya dah pun share apa yang patut dibuat.. harap2 dipermudahkan perjuangan penyusuan ibu tersebut. good luck puan! jangan lupa buat apa yang saya syorkan tu ye.
rabu.. dapat pm dari seorang kakitangan KEMAS Seremban, nak jemput saya buat demo bento untuk guru2 KEMAS nun jauh kat seremban.. so far saya hanya mampu bagi idea secara maya dan bagi buku2 yang boleh jadi rujukan.. termasuklah mengajak beliau join Kelab Bekal / Bento Malaysia.. siap pesan lagi.. insyaAllah kalau tak ada aral melintang, nantikan kemunculan bento2 simple saya di Majalah Ibu dan Anak keluaran Januari 2015. hehehe.
khamis.. harapan saya, semoga ada yang berminat untuk mengahdiahkan buku “Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris” untuk dihadiahkan kepada naka tersayang.. pm/sms/whatsapp saya ye.. saya sedia membantu ;)
harap2 apa yang saya share di blog dapat memberi manfaat kepada ibu bapa di luar sana.
walaupun blog saya tu blog ala kadar jek kan. :p
semoga saya diberi kekuatan untuk terus berkongsi apa saja yang boleh memberi manfaat kepada orang lain.
insya Allah Winking smile

to all readers..
thanks for reading my blog ye.. saya sangat2 hargainya.. nahhhhh Red lipsRed lipsRed lips

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!