Persediaan Berpantang

Pregnancy | Persediaan Berpantang (Penjagaan Luaran) Dengan Nona Roguy

Wednesday, November 05, 2014

ye, saya masih setia bersama produk Nona Roguy untuk penjagaan luaran dalam pantang nanti.
ini kali ketigalah saya jadi pengguna NR.
tapi kali ni saya tak ambil full set.

macam biasa juga.
masih setia jadi pelanggan Kak Engku Bidan Bersalin. :)


20141104_092010


saya cuma ambil empat produk ni je.

  • minyak berubat herba (untuk bayi) - digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit-sakit ringan pada oto dan sendi, luka-luka dan gatal kulit juga mengelakkan kembung pada bayi.
  • minyak herbanika (untuk ibu) - untuk kesegaran ibu-ibu dalam pantang bersalin, menguatkan otot perut dan payudara, mengurangkan regangan kulit perut akibat mengandung, melegakan batuk dan sakit anggota badan, sakit otot dan sendi, melancarkan peredaran darah dan mengurangkan kahak. 
  • herbanika Lulur - penyegar dan enyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat.
  • krim herbanika barut - mengecutkan rahim, mengeluarkan darah nifas dan kotoran dari rahim. mengembalikan kesegaran kulit perut yang lembik dan mengurangkan kedutan, parut dan jalur pecahan pada perut. mengempiskan perut yang buncit dan merampingkan pinggang.

so far memang ok sangat. serasilah guna. 
lagi pun saya suka sangat bau minyak dan lulur tu. 
mula2 plan nak tukar ke produk lain. 
tapi macam tak jadilah, guna jek lah Nona Roguy.
recommendation dari kawan saya Cdot sejak kelahiran ilham.

untuk penjagaan dalaman, tetap setia bersama
I'm loving it! 

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!