My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Pengaruh Handy Manny :p

Sunday, January 04, 2015

hari2 kadang2 dia duk main spanar, playar, tukul besi babah. terpengaruh dengan kartun handy manny gaaknya. babah biarkan je. babah ajar setiap satu jenis peralatan yang ada. siap buat demo kat motor konon2nya. budak kecil ni suka jek lah.

kata babah, jangan risau biar dia belajar kalau terkena jari sikit tu adat. nanti dia tahulah dan dapat belajar dari situ.

20150104_115358

tadi dia beriya ambil spanar. dia kata nak betulkan basikal dia. padahal basikal tu sihat walafiat. ekeke. babah kata biarkan jek. janji dia bahagia. ummi pun curi2 snap.

lepas tu dia nak main tukul besi. babah ajak dia keluar tepi jalan depan rumah. bagi dia peluang ketuk jalan tar dengan tukul besi. hehehe.

weekend memang “hari-mesti-layan-ilham” lagi2 kalau hari tu ummi dan babah ada kat rumah. maka kenalah prepare aktiviti sesimple yang boleh bagi dia happy. yeay!

seminggu dua lagi ummi kita dah ada aktiviti baru. insya Allah.
aktiviti gomol2 adik baby.
:)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!