Family's Wedding

Family’s Wedding | Selamat Pengantin Baru Zairi & Ila

Thursday, September 03, 2015

alhamdulillah pak jelly dah selamat jadi suami orang. hehehe.
majlis nikah dan sanding berlangsung pada 27 & 28 Ogos 2015, di dewan taman cempaka.
kami berkonvoi beramai2 dari gelang patah mengiringi rombongan pengantin lelaki.
babah ilham official photographer untuk majlis sepupu saya adik zairi.

20150827_212221

pengantin tengah nervous agaknya tu menanti tangan digoncang tok kadi hehehe.

20150827_212928

ada pulak menyelit babah tu ha.

20150827_213137

20150827_213143

cantik ila.. berseri2 raja sehari ni.

20150827_212302

sempat bergambar dengan mok teh.

20150827_214330

sempat juga tarik pengantin perempuan ajak bergambar dengan kami. ilham suka photo bomb gambar ummi.
ajak bergambar betul2 dia tak nak jual mahal. cissss. hehehe.

20150827_222658

babah busy kami bergambar 3 beranak jek lah.

20150827_222950

tok ayah, nenek dan mak wee bergambar dengan pengantin.

20150827_223137

ok our turn. photographer kena ngular kejap nak bergambar dengan pengantin.

menu jamuan sangat sedap. thanks keluarga sebelah perempuan.
siap ada ulam2 bermacam2 dengan sambal belacan yang super pedas dan tempoyak.
perghhhhhhhhhhh.. menjilat jari lah. hehehehe.

20150827_231424

sebelum balik, sempat suruh babah snap gambar kat photo booth.
malam esok datang lagi untuk majlis bersanding.

tapi malangnyaaaaaaaaaa..

IMG-20150828-WA0029

kami bertiga kena tinggal huwaaaaaaaaaaa.
beriya dah bersiap kat rumah sekali orang semua dah pergi.
babah memang pergi awal nak ambil gambar pengantin masa bersolek.
jadi kami tumpang mama cu dengan papa cu.
rupanya miscommunication. siorang dah sampai sana.
keluarga yang lain pun dah gerak dah.
tinggallah kami 3 beranak kat rumah.
sorry abang dan adik, salah ummi tak plan betul2.
maka salinlah baju, masak serba ringkas isi perut dua beranak.
apa pun, tak ada kami pun majlis tetap meriah kan.

”SELAMAT PENGANTIN BARU ZAIRI & ILA”
semoga jodoh berpanjangan hingga ke syurga dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah.

next.. turn sepupu yang mana pulak?
Winking smile

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. selamat pengantin baru buat pak jelly ( walaupun tak kenal siapa)

    salam kenal dari arzmoha

    ReplyDelete
  2. arz moha>> tq hehehe.. (on behalf)..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!