BFF Ummi Ilham

Lemak Harus Dikongsi Bersama :p

Thursday, October 15, 2015

yes lelemak mesti share tau. mana boleh simpan sorang. not fair! ekekeke. jadi dengan rasa tak bersalah kita kena ajak kawan2 kita terjebak sekali dengan selera kita tu. barulah menggemok bersama kuang3. dua orang ni yang telah saya jebakkan. biarkan dorang tahu erti penyesalan. untuk memudahkan proses masakkan, kami order menu yang sama je tiga2 orang dengan harapan makanan sampai cepat hehehe.

20151013_130049

air haruslah ice lemon tea. lemon tu buat2 sedap hati lepas makan boleh detox Smile with tongue out

20151013_130145

terpesona dengan deep fried wonton

20151013_130904

my all time favourite.. noodle in tom yum kung

20151013_133246

si gems hahaha. tak cukup korum lagi sorang EL haha.

1444718209226

manalah tak kembung pipi ko yap. ko kawan dengan nazam yang kuat makan. memang selamatlah untuk tahun2 yang akan datang, silap2 orang benut tak kenal dah betul ke ni yap? apasal pipi macam kena gigit tebuan? okbai! Nyah-Nyah

20151013_133732

sebelum mengakhiri episod makan2. jomlah kita mengorder new york cheese cake.. nyum3. masa nak order saya pergi bayar sekali, guna debit card. sekali cashier kata bayar guna maybank card dapat free ice lemon tea dan 1 slice cake. ok maknanya kek di atas free lah kan. alhamdulillah. bab menambah babat ni paling suka lah lagi2 tang free tu hehe. lepas ni kita start balik diet lah kekawan. tapi korang jek lah diet, saya tak boleh nak diet sangat, saya perlukan tenaga lebih dan makanan berkhasiat untuk syamil hehe. alasan!

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. inilah kawan yg buat kita gemok.. ahahha

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Shopping di entri Blogshop : Pin Tudung Super Comel by KAWAIDESU CONCEPT
    Dan Entri terbaru di Faktor Typing... Lama Gila

    ReplyDelete
  2. eintan>> tau xpe..nangis kat bucu katil :'(

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!