Dari Dapur Hernee Nazir

DDHN | Menu Ramadhan - Day 1-5

Wednesday, June 15, 2016

20160615160057_00001


ini rekod menu ramadhan keluarga encik nazir yang dimasak oleh chef hernee. ngeh3.
chef lah sangat setakat masak baling2 jek. jadilah walau baling2 janji dapat isi perut anak beranak.
macam tahun2 yang sudah, misi ummi ilhams adalah memasak selagi mampu sepanjang ramadhan.

tahun ni kita buat ke lainan sikit dengan mengupdate menu doodle je. hahaha.
niat sebenar tak nak bagi orang2 kecur. ecehhhhhh.. bajet masak sedap.
kalau pun ada gambar, itu untuk ummi ilhams share kan resepinya.
memang ada banyak ni draft post nak share menu “dari dapur hernee nazir” (DDHN).stay tuned jek lah ye. kalau rasa teringin nak makan menu2 di atas, dinasihatkan masak sendiri Smile with tongue out

menu kami hari ni..  mee bandung requested by babah ilhams.
harap babah ilhams dapat menurunkan berat badan dalam bulan ramadhan ni. hahaha.
ok babai!

xoxo,
Ummi Ilhams

Red lips

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!