Family's Activity

Berbuka Puasa Bersama Mama Jie & Family

Thursday, July 14, 2016

orang semua dah meriah cerita pasal raya.
tapi ummi ilham terkedek2 lagi cerita pasal berbuka puasa.. omg!
sebenarnya gambar raya kat batu pahat masih dalam kamera babah.
yang ada kat henpon ummi ni tak banyak mana.
tunggulah malam ni kerah babah transfer gambar2 raya tu.
kalau tak dikerah mahu jumpa raya haji, tak pun raya aidilfitri tahun depan.
Smile with tongue out

ni ramadhan ke berapa entah malas nak recall hahaha.
yang penting antara hari2 yang ummi ponteng masak.
memang plan nak berbuka sama dengan bakal besan hahaha.
ikutkan plannya last week, tapi atas sebab2 kesihatan keluarga si besan.
kita buatlah next week nya.
benda boleh runding apa ada hal hehehe.

lokasi macam biasalah joni2 yes papa la mana lagi hahaha.
selain pilihan ilham, ni pilihan ummi dan mama jie gak hehehe.

20160623_191302

ohhmaiiii.. tetiba lapar pulak tengok steamboat.
babah dah kena kerah booked awal2, sebab takut penuh.
itu pun dah sipi2 nak full booked.

20160623_190653

belanja gambar hero2 kesayangan ummi.
bagi2 tugas ye.. babah handle adik.

20160623_190837

ummi pulak handle abang ilham.
kussss semangat abang ilham makan mengalahkan orang puasa.

20160623_190704

mama jie, uncle epy dan anak2.

20160623_190728

amboii terjengah farhana dari stroller tu ha.

20160623_190750

kakak teha dan abam faisal duduk sebelah ummi.
nak snap gambar memacam gaya peace keluar hahaha.

lepas makan2 tanpa membuang masa moh la kita bershopping raya.
tak shopping apa pun sebenarnya.
sempatlah belikan anak2 baju dan kasut raya.
selit2 baju babah dia sekali.
tak dapat nak belek2 lama2 sebab adik dah merengek.
kesian dia kepenatan agaknya.
lepas siap2 semua kami bersurai.

next plan nak serbu beraya rumah mama jie.
tapi tak tahu lagi bila la tu dapat beraya kan.
krikkkk.. krikkk.. krikkk..

Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!