BFF Ummi Ilham

#Raya2016 | Kunjungan Kawan2 Ummi

Saturday, August 06, 2016

cerita raya lagi dan lagi.
cerita ringkas kunjungan kawan2 ummi beraya ke rumah kami.

che ta & siblings

IMG-20160710-WA0005
thanks che ta, angah dan adik tetiap tahun datang beraya walau jauh beribu batu,
kebetulan family babah pun nak datang beraya jadi masak sekali harung senang.
rezeki diorang hari tu.. nasi berlaukkan asam pedas ikan siakap, sambal udang, sayur dan ikan goreng.
ehhh ada lagi lauk wajib.. ayam yellow hahahaha. tetamu pun terpaksa redho makan lauk ilham.

IMG-20160710-WA0004
sempat jek berposing2 buat kenangan sebelum balik.

IMG-20160710-WA0007
ni memang saja nak compare muka siapa paling lebar Smile with tongue out

IMG-20160710-WA0006

IMG-20160710-WA0009
thanks eh korang sudi datang. insha Allah panjang umur kami pulak ke sana.
tapi tunggu salah sorang ni makan nasi minyak la jawabnya hehehehe.

gambar family babah satu pun snap.
hadoiiii busy layan mak mertua le konon sampai lupa snap gambar.
next..

ummi’s bff puan nooreha

20160709_222002
nor pun sama tak pernah miss menjengah.
kami je tak sampai lagi rumah dia di shah alam.
insha Allah one fine day hehehe.
thanks nor and family malam2 pun sanggup singgah.
tapi tak sempat nak prepare makan2 berat sebab short notice hehe.
kami baru je sampai rumah masa tu balik dari beraya hehehe.
next time insha Allah ye nor.

kak jeni and family
balik dari kerja kak jeni cakap nak singgah beraya.
maka tetamu ni pun tak sempat nak disajikan dengan menu2 dari dapur saya.

20160718_183116
makan kuih raya jek la gamaknya ye kak jeni aka mak jemah hehehe.

20160718_183141
tengok ha anak2 buat hal memasing.
abang ilham ngendeng  tab orang aiyokkkkkk.

20160718_190310
sebelum kak jeni balik sempatlah bergambar dengan anak2.
kakak kena kerah snap gambar mak2 nak berposing.

20160718_190209
 one more wefie hehehe.
thanks kak jem sudi singgah rumah.
jemput singgah lagi tahun depan ye.
kalau rasa nak makan2 harap bagi notis awal senang tuan rumah prepare.
sorry tak sempat beraya ke rumah akak.

ok next entry raya lagi.. sila bertabah!

xoxo | ummi ilhams

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!