Family's Activity

Santai Petang Sabtu ;)

Monday, September 05, 2016

20160903_183204
hari sabtu tak ada aktiviti walaupun abang ilham merengek nak ke zoo.
oleh kerana babah masih kerja lagi malam tu jadi agak singkat masa kalau nak berjalan.
so petang tu kita bersiar2 kat tepi laut pendas je la ye anak2.
kita pergi tengok zoo free je hehehehe.
sambil2 tu ummi babah boleh ngonyel2.
sate kambing dan sotong goreng tepung restoran terapung pendas.
syamil tengah excited nampak fish (ikan tembakul) dan nampak kucing main tepi2 tu.
kira ok lah tu kan ada la rupa zoo juga hahahaha.

20160903_183622
suka betul dia dapat bebas berlari ke sana sini.
macam tak pernah jumpa tanah hahaha.

20160903_183649

20160903_183656
handal sangatlah tu nak terjah tepi selut.

20160903_183815
abang dia lagi lah.
batu2 tu semua nak di alih siap panjat2.
babah kata biarkan je. cuma ummi yang seriau takut kena hempap batu.

20160903_183825
dia buat macam ini kawasan dia yang punya daaaaa.

20160903_183905
haiiii saya lah ummi ilhams Flirt female

20160903_184005
babah ajak diorang berdua pusing2 keliling kawasan.
tengok adik tu ha tak nak berpimpin langsung.

20160903_184012
ummi pun ambil kesempatanlah selfie sesorang ekekeke.

20160903_184157
adik cepat ummi nak gambar tak?
teruslah dia buat peace tapi yang jadi simbol 1 malaysia hahahaha

20160903_184203
siap posing gaya bercangkung gini ha.
sebenarnya dia tak nak balik. tak nak masuk dalam kereta.

20160903_184207

abang dah puas hati la dapat berkubang main pasir.

20160903_184233
masa untuk balikkkkkkkk.
dah nak maghrib, babah dah nak pergi work.
marilah kita pulang ke sarang hehe esok kita pergi zoo ye anak2.
muncung sejengkal si adik hahaha.
dah syok2 lepas tetiba kena balik rumah.
apa pun kami enjoy dapat spent our quality time together Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!