KPLI

Harap Maaf! Nama Anda Tidak Tersenarai Dalam Panggilan Temu duga KPLI-SR

Saturday, April 17, 2010



Sekali lagi saya pasrah dan redha. Belum ada rezeki. Tapi saya tak akan putus asa, mungkin akan membuat rayuan. Menulis sepucuk surat rasmi ke Kementerian Pendidikan Malaysia. Mungkin.



Sesiapa yang belum check result Temuduga KPLI-SR, boleh jengah >>Semakan Panggilan Temu duga KPLI-SR<<


©Hernee Nazir – Dengar cerita ramai juga yang tak dapat interview ni. Yang dapat panggilan exam 2nd batch macam saya ni pun rasanya untuk buat2 syarat je. Maybe ramai komplen tak dapat panggilan exam. Whatever pun saya dah usaha, mungkin nasib tak menyebelahi dan Allah dah susun semuanya utnuk saya.

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. sabar ya puan hernee.. mgkin ada rezeki lain yg akan muncul..:)

    ReplyDelete
  2. salam ,

    dik sabar ya
    jgn putus asa
    cuba dan cuba lagi
    kalau dah rezeki kita tak kemana kan
    akak dulu pun sebelum dpt keje gomen sekarang, akak kerja kilang 3 tahun
    hmmmmmmmm..
    macam2 org kata, belajar tinggi2 keje kilang je ke?
    akak x kisah pun, janji ada keje leh bagi mak sikit dll
    alhamdulillah, kini...

    jaga diri selalu
    xoxo

    ReplyDelete
  3. Ajey Mahat >>amin2..insya'Allah..thanks dear..sy smakin bsmngt ngn dorongn awok tu hehehe..

    ReplyDelete
  4. blueCITY® >>thanks sis..sy akn cube smpai umur sy expired..hehehee

    ReplyDelete
  5. Never ever give up.. Apapun, Allah has a plan for everyone..

    ReplyDelete
  6. Hernee...

    sy pun!!x dpt jugak. sedih kan?ape lagi la yg x kena..DPLI mintak x?dpt x sit exam?

    ReplyDelete
  7. Suhaimi>>yes..i will never give up.. :)

    ReplyDelete
  8. Pn. Zana >>dpli x dpt sit exam pn..hhuhuhu..xpe la cube lg..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!