Bisnes

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 18 – My Gadget

Friday, October 03, 2014

cabaran blogging day 18 – my gadget

saya bukanlah minah gadget macam ada kawan saya sorang tu.. Smile with tongue out saya beli apa yang perlu jek untuk saya guna pakai.. ecehhhhh..

paling penting..

 

pinky

**gambar recycle**

 

Cik Pinky Netbook Yang Berjasa

ni netbook kesayangan saya hadiah dari babah ilham.. sayang gila wooooo.. sentimental value.. masa nak beli ni, memang nak sangat kaler pink.. dan kebetulan betul2 tinggal 1 jek stoknya.. fuhhhh.. dah dapat senyum sampai telinga.. ni la netbook saya untuk update blog segala bagai.. tapi kekadang kalau malas on netbook ni saya belasah jek pakai PC babah ilham.. hehehe.. babah kata kalau tak nak pakai netbook ni jual jek.. hamboiiiiiiiiii.. suka hati.. nehi2.. tak mungkin dijual..

satu lagi gadget penting saya..

 

20141003_092754

 

Cik Note 2 Yang Bersarung Pink

yang ni beli tahun lepas.. tu pun sebab tengok babah tukar note 2.. terjeles pulak Smile with tongue out kalau tak mungkin masih setia dengan Samsung Galaxy SII yang dibeli dari mat gadget.. hehehe.. ni la henpon cari makan.. henpon nak berhubung dengan mami anak2 cucu2 cicit shaklee dan juga berborak dengan customer.. harap2 henpon ni dapat berkhidmat lama la dengan tuannya ni..

 

 

nikon d300s

credit pic: Nikon Malaysia

 

Gadget Ni.. Babah Ilham Yang Punyaaaaaaa..

yang ni gadget babah ilham cari rezeki sampingan.. alhamdulillah dah bertahun2 juga berkhidmat dengan babah.. punca rezeki ni.. memang kesayangan babah ilham.. ehem2 kalau nak book untuk pakej perkahwinan, pernikahan, pertunangan, birthday party, acara rasmi, pregnancy/ maternity portraiture, baby portraiture, family portraiture, konvokesyen, majlis aqiqah dan sebagainya.. boleh ke FB page Green Art Studio atau hubungi terus babah ilham (Mohd Nazir Mahat @ 010-9821046).. ewahhhh sempat promote Winking smile

haaa.. ni lah cerita gadget saya dan babah ilham.. untuk entry cabaran blogging day 19, kenangan zaman kanak2.. saya dah selongkar gambar2 zaman hingusan dulu.. nanti esok saya share ye.. Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!